Televizoarele LG sunt ultima reduta a dispozitivelor cu Google TV

Televizoarele LG sunt ultima reduta a dispozitivelor cu Google TV

Dupa ce a mai trecut un sezon in care conceptul de Google TV a intrat parca in nefiinta, LG si-a propus sa-l readuca in actualitate.

LG Google TV Android Jelly Bean

Nici dupa ce a castigat suportul unor companii precum Logitech, LG sau Sony, dispozitivele cu Google TV nu s-au comercializat cum ar trebui. Nu au ajuns nici pe departe la popularitatea unui Apple TV si din pacate sunt sanse foarte mici ca acest lucru sa se intample vreodata. Utilizatorii obisnuiti nici macar nu se uita la aplicatiile pe care ti le ofera un dispozitiv dedicat Google TV sau un Smart TV cu platforma celor de la Google.  Toti se leaga aproape exclusiv de faptul ca gigantul din Mountain View nu se grabeste cu update-uri pentru o platforma care ar putea reprezenta o sursa importanta de venit pentru compania americana.

Pentru ca refuza sa accepte ca a gresit cand a investit in televizoare cu Google TV, de la . Acest update important promite compatibilitatea cu un portofoliu si mai mare de aplicatii si jocuri din Google Play, cat si aplicatii mult mai complexe realizate in Android Native Development Kit.

Televizoarele cu Google TV care vor beneficia de mult ravnitul update in cateva luni porta numele de G2, GA6400 si GA7900. Trecand peste faptul ca in acest moment este foarte greu ca o platforma de acest gen sa mai castige numere fabuloase de adepti, nu sper decat ca LG isi va scoate cheltuielile de cercetare.

Citește și: