LG ar putea face echipa cu Google pentru televizoare noi

, 14 Noi, 11:20

Intr-un univers in care televizoarele se straduiesc sa fie din ce in ce mai Smart, dispozitivele TV Box nu mai au un viitor foarte stralucit.

Continuand trendul integrarii de functionalitate din ce in ce mai complexa direct in TV-uri, dupa ce Logitech a parasit barca datorita profitului dezamagitor rezultat din Revue, Google se pare ca a incheiat un parteneriat pe ascuns cu LG pentru modele de televizoare cu cea mai noua iteratie de Google TV.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Primele modele rezultate din acest parteneriat dintre cele doua companii vor veni cu versiunea de Honeycomb pentru TV-uri, suport pentru Android Market, multe aplicatii optimizate si un volum foarte mare de continut, atat gratuit, cat si contra cost. Dezvaluirea acestora este asteptata la CES 2012.

Avand in vedere vanzarile de televizoare  in continua scadere la nivel global, producatori vor trebui sa reinventeze putin conceptul pentru a putea „musca” din piata concurentei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail