Google TV trece la versiunea 3.1 – Honeycomb modificat

Google TV trece la versiunea 3.1 - Honeycomb modificat

google-tv-take-2-arrives-next-week-with-honeycomb-android-marke

Desi a trecut deja mai bine de un an de la inceputul lui octombrie 2010, cand Google a decis sa dea frau liber solutiei sale software pentru TV Box-uri, Google TV nu a avut succesul scontat. Cu noua versiune de software speram ca acest lucru sa se schimbe.

Parteneri precum Sony, cu al sau Google TV, sau Logitech, cu al sau Revue, nu au reusit sa tina platforma in viata suficient de mult timp incat sa-si justifice prezenta in sufragerie, insa Google a luat problema foarte in serios si s-a ocupat de actualizarea respectivului firmware. Noua versiune va rula fara probleme pe dispozitivele care sunt deja pe piata, desi nu este un sandwich cu inghetata, si va face minuni pentru experienta de utilizare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pe langa accesul la servicii PayTV de genul Hulu Plus sau sau la website-uri cu continut TV gratuit de genul posturilor TV americane, versiunea de Honeycomb pentru Google TV va veni cu mult ravnitul acces la aplicatii. Interfata va suferi de asemenea un facelift impreuna cu aplicatiile preinstalate de catre Google, insa cel mai important aspect va fi implementarea unui sistem extrem de prietenos pentru descoperirea de continut nou.

Google TV 2.0 Filme si show-uri TV
Google TV 2.0 Cautare
Google TV 2.0 Fotografii
Citește și: