Tekniser Tek 807D – domeniul tabletelor de gaming primeste un nou membru

Tekniser Tek 807D - domeniul tabletelor de gaming primeste un nou membru

, precum  Tekniser Tek 807D, au ciuntit semnificativ din cota de piata a consolelor portabile dedicate de gaming.

tekniser

Tek 807D de la Tekniser este cel mai recent dispozitiv din aceasta . Este adresat gamerilor entuziasti care au ajuns sa aprecieze enorm portofoliul jocurilor din Google Play. Angry Birds este doar varful piramidei, shooterele impresionante sau jocurile de aventura reusesc de fapt sa impinga la maxim performanta configuratiilor hardware din smartphone-urile si tablete actuale.

Cu doar 150 euro, tableta din imagine ar trebui sa fie partenerul perfect pentru sesiuni extinse de gaming in deplasare.

Tek 807D este construita in jurul unui ecran de 7 inci cu rezolutie 1024 x 600 si nu va face sub nici o forma o favoare daca sunteti utilizatori entuziasti de Excel sau Word. Este creat ca un mare gamepad, cu butoane fizice mari stick-uri analogice pentru o precizie sporita in anumite titluri. Pentru ca lucrurile sa se desfasoare lin, Tekniser foloseste un un procesor dual core asistat de un GPU quad core ARM Maili 400. La acestea se adauga 1GB de memorie RAM, 8GB spatiu de stocare sub  forma de memorie interna.

Ca mici detalii care fac diferenta in cazul deciziei de achizitie, TEK 807D mai incoporeaza un cititor de carduri microSD, o iesire HDMI plus o baterie solida. Bateria ar trebui sa asigura 9 ore de autonomie, dupa spusele producatorului, dar, avand in vedere ca nu a testat-o inca nimeni, este greu de spus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: