Swann Bolt HD – O camera de adancime dotata cu laser

Swann Bolt HD – O camera de adancime dotata cu laser
12:40 22.01.2013

In cazul in care sportul preferat implica scufundari la adancime, solutia de a captura experienta poarta numele de Swann Bolt HD.

swann bolt hd action camera cu laser

Cele mai multe camere rezistente la socuri sau la presiuni foarte mari aferente scufundarilor vin fara un viewfinder sau un LCD. Lipsa acestui element previne o vedere clara asupra continutului care se inregistreaza. Intr-o noua camera a celor de la Swann, solutia a fost gasita prin implementarea unui laser. In timpul capturii, acesta din urma se reflecta intr-un punct rosu pe zona in focus din mediul inconjurator.

Camera Swann Bolt HD filmeaza Full HD 1920 x 1080 la 30 FPS-uri. Vine cu un port mini HDMI integrat si permite captura de continut video pe carduri micro SD de pana la 32GB. Pentru autonomie foloseste o baterie litiu-ion incarcabila de la USB capabila de mai multe ore de inregistrare la o singura incarcare. Swann Bolt HD functioneaza in conditii optime pana la 10 metri adancime. Inclusi in pachet sunt si suporti pentru fixarea camerei pe o casca, o suprafata plana sau o suprafata curbata. Pentru controlul de la distanta exista o telecomanda wireless. Daca sunteti curiosi de abilitatile de captura foto ale dispozitivului, un atu important este senzorul de 12 megapixeli si lentila fixa cu un unghi de vizibilitate de 135 grade.

La 200 dolari, aceasta camera reprezinta unul dintre cele mai accesibile modele ce se pot lauda cu filmari Full HD la 10 metri sub apa.

loading...