Swann ofera o noua camera subacvatica, de data asta cu display

Swann ofera o noua camera subacvatica, de data asta cu display

In cazul in care ofertele de camerele subacvatice disponibile acum nu va satisfac nevoile, Swann crede ca are o functie care sa impace pe toata lumea. Vorbim despre Freestyle HD, o camera rezistenta la apa care vine cu un accesoriu destul de neobisnuit pentru aceest gen de dispozitive. Aceasta include un display LCD detasabil pentru a viziona in timp real materialul captat. Chiar daca are numai 1.5 inci in diagonala, micul display poate macar sa asigure utilizatorul ca filmeaza elementele pe care si le doreste imortalizate.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Swann a integrat in micuta camera un senzor de 8 megapixeli care poate capta imagini, dar care poate si filma in rezolutie Full HD la 30 de cadre pe secunda. Daca sunteti ingrijorati de rezistenta la apa a lui Freestyle HD, ar trebui sa va linistiti, intrucat poate sa suporte presiune la 20 de metri adancime. Alte „bunatati” pe care aceasta camera le detine sunt zoom-ul digital 3X, posibilitatea de a afisa materialele direct pe un televizor HD si posibilitatea de a inregistra pe carduri microSD. Mai mult, carcasa rezistenta la apa include si o montura standard pentru filmari sportive, care poate fi atasata pe orice echipament doresc utilizatorii, de la placi de surfing, pana la masini si motociclete.

Din pacate bateria nu este atat de puternica, oferind doar doua ore si jumatate de inregistrari, iar pretul de 279$ ii poate tine departe pe unii dintre posibilii clienti. Avand in vedere oferta concurentei, avem de a face cu o camera destul de bine echipata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI