Asa arata camerele care vor fotografia Jocurile Olimpice 2012

, 23 Iul, 13:58

In cazul in care v-ati intrebat vreodata cum pot fi capturate si transmise imagini atat de reale din mijlocul evenimentelor sportive, videoclipul de mai sus ar trebui sa va lamureasca.

Clipul arata ce fel de aparatura vor folosi cei de la Associated Press pentru a capta cele mai reusite imagini de la Jocurile Olimpice de anul acesta. Pe langa seria impresionanata de controale robotizate, se pare ca 2012 aduce si un nou tip de camera subacvatica ce va transmite imaginile instantaneu catre un computer. Chiar daca nu pare, aceasta este o imbunatatire categorica fata de echipamentele mai vechi care necesitau scufundarea unui operator pentru a schimba cardurile de memorie.

Cu astfel de echipamente montate in toate zonele, nu ne ramane decat sa asteptam inceperea Olimpiadei de la Londra, pentru a ne bucura de imagini cat mai reale si transmise aproape instant de la fata locului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail