Studiu: Oamenii isi doresc mai tare un iPhone 5 decat un Galaxy S III

Studiu: Oamenii isi doresc mai tare un iPhone 5 decat un Galaxy S III

Razboiul ecosistemelor, iOS si Android, are in acest an doi exponenti de incredere, .

iPhone 5 versus samsung preferinte cumparatori

Doua terminale remarcabile, cel mai nou iPhone si cel mai nou Galaxy S, ambele au in egala masura fani si dusmani in tabara adversa.

Intr-un nou studiu care-si propune sa analizeze preferintele utilizatorilor vis-a-vis de achizitia unui nou smartphone, vestile au fost bune, in egala masura pentru . Chiar daca in continuare cei mai multi posibili clienti isi doresc un iPhone, studiul celor de la ChangeWave Research demonstreaza ca aceasta valoare este mult mai mica in comparatie cu valorile inregistrate in urma cu 3 luni.

Dintr-un esantion reprezentativ de 4000 de persoane, 50% au afirmat ca vor sa-si ia un iPhone in urmatoarele 90 de zile. Desi iPhone-ul inregistreaza o victorie detasata cu aceasta valoare, trimestrul trecut aceeasi valoare atingea pragul de 71%. In tabara adversa, cei care-si doresc un smartphone Samsung se afla in jurul valorii de 21 procente, in crestere cu 8 procente fata de al treilea trimestru din 2012. Detaliind interesul pe modele, Paul Carton de la ChangeWave a mentionat ca Galaxy S III inca este in mintea unui numar foarte mare de utilizatori in timp ce interesul pentru Galaxy Note 2 si alte smartphone-uri cu ecrane mari se afla in crestere.

Daca in acest an Galaxy S4 si iPhone 5S se vor lansa unul foarte aproape de altul este interesant de vazut un astfel de studiu in 6 luni.

Citește și: