iBattz creeaza un numitor comun intre iPhone 5 si Galaxy S3

iBattz creeaza un numitor comun intre iPhone 5 si Galaxy S3

In cazul in care va numarati printre utilizatorii complet nemultumiti de care cauta o alternativa, iBattz este solutia.

ibattz carcasa iPhone 5 Galaxy S3

In imaginea de mai sus este o combinatie pe care nu o veti mai vedea poate niciodata. Este un iPhone 5 care, prin intermediul unei carcase isi ia energie electrica de la . Desi este greu de stiut daca aceasta combinatie a fost sau nu creata pentru a atrage dezbateri, per ansamblu este una inteligenta.

Bateria de Galaxy S3 este una foarte compacta care integreaza 2200 mAh. In conditiile in care un iPhone are o baterie de 1400 mAh, autonomia ultimului smartphone Apple este dublata. In plus, incepand cu luna februarie, cand noul gadget al celor de la iBattz va fi disponibil, contra sumei de 90 dolari, veti primi doi acumulatori originali de Samsung Galaxy S III, carcasa din imagine si un incarcator la priza pentru acestia. Daca vreti o varianta rezistenta la socuri a aceluiasi concept, aceea va purta numele de Mojo Armor, va avea un pret de 100 dolari si va fi disponibila incepand cu luna martie.  Daca printr-o carcasa de iPhone vreti sa obtineti abilitatea de a va scufunda cu telefonul exista AquaSeal Hi5 cu un acumulator integrat suplimentar de 2500 mAh. Acesta din urma nu are insa momentan un pret.

In cazul in care cautati de mult optiunea de a schimba baterii la iPhone dupa bunul plac, conceptul oferit de iBattz s-ar putea sa fie cel mai apropiat de un caz ideal. Avand in vedere ca aveti si garantia calitatii unor acumulatori produsi de Samsung nu vad de ce acest gadget nu ar fi unul perfect pentru deplasari.