StarCraft II: Heart of the Swarm – Social Features

Suntem la mai putin de doua luni distanta de lansarea lui StarCraft II: Heart of the Swarm, iar Blizzard doreste sa ne familiarizeze cu jocul inainte sa ajunga pe PC-urile noastre. Astfel a inceput o serie de video preview-uri, axate pe diverse elemente noi din cadrul jocului.

Primul ne prezinta meniul principal al jocului, in care au fost integrate toate functiile sociale de pe PlayStation Network. Atat un flux de stiri, cat si canalele de chat preferate si noile grupuri si clanuri sunt la un click distanta, direct din primul ecran al meniului. Grupurile pot avea propriul flux de stiri, propriul chat si informatii suplimentare. Cei care nu doresc aceste functii le pot dezactiva din meniul de setari.

Si meniul de multiplayer a suferit schimbari semnificative. Pentru a initia un meci de StarCraft II online nu va mai fi nevoie de click pe butonul de multiplayer. Exista acum un buton dedicat matchmaking-ului, care gaseste automat cel mai apropiat joc, cat si un buton pentru Custom Games. Ambele sunt disponibile direct in meniul principal, sub butonul campanie. Pentru a va lamuri ce si unde este pozitionat in nou meniu, va invit sa vizionati clipul de mai sus.

Cătălin Nițu
13:00 01.02.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video