StarCraft II: Heart of the Swarm – Ways to Play Preview

StarCraft II: Heart of the Swarm - Ways to Play Preview

Partea a doua a seriei de preview-uri realizate de Blizzard pentru StarCraft II: Heart of the Swarm prezinta modurile diferite in care jucatorii pot experimenta jocul. Este vorba despre elemente care erau prezente si in Wings of Liberty, insa care au suferit cateva modificari mai mult sau mai putin semnificative.

StarCraft II Heart of the Swarm

In primul rand a fost introdus un mod training, in care jocul pregateste utilizatorii de confruntarile online. Acesta poate fi jucat cu fiecare rasa in parte si ofera asistentea prin intermediul unor obiective pe care jucatorii vor trebui sa le indeplineasca. Exista trei niveluri de dificultate pentru modul de antrenament, care poate fi urmat de meciuri impotriva inteligentei artificiale. Acestea pot fi experimentate alaturi de doi prieteni, iar dificultatea este aleasa automat, in functie de abilitatile jucatorilor.

Modurile pe care majoritatea le vor devora inca din primele zile In noul StarCraft II sunt cele Ranked si Unranked. In cazul in care nu vreti ca reputatia voastra sa fie „ranita”, puteti opta pentru meciuri Unranked, care nu au niciun efect asupra pozitiei pe Leaderboard-urile jocului. Acest mod de joc este dedicat celor care vor sa experimenteze noi tactici sau rase diferite. Meciurile Ranked vor afecta pozitia in clasamente. Jucatorii pornesc de la liga Bronz si pot avansa pana la Grand Master.

In final au fost prezentate si scenariile Custom, in care doritorii pot organiza competitii sau pot fi jucate scenarii realizate de jucatori in editorul de harti. Nu mai este mult pana cand vom primi noul capitol din saga StarCraft II, asa ca pregatiti-va computerele si buzunarele pentru 12 martie.

Citește și: