Specificatiile lui Moto G, fratele mai mic al lui Moto X, au ajuns online

Specificatiile lui Moto G, fratele mai mic al lui Moto X, au ajuns online
11:00 04.11.2013

Imediat dupa , un smartphone complet diferit fata de ceea ce producea compania pana atunci, era evident ca vor fi urmasi.

motorola moto x moto g-specifications

In urma cu cateva luni, apareau in sfarsit primele rezultate ale faptului ca Motorola este de foarte mult timp o companie Google. Moto X era infatisat ca un smartphone complet diferit fata de ceea ce se gasea pana la acel moment pe piata, in egala masura datorita faptului ca putea fi personalizat la nivel hardware, cat si datorita functiilor software pe care le vedeam pentru prima oara.

Acum, ca a trecut timpul, ne-am mai ponderat un pic entuziasmul vizavi de context in care cei de la Motorola ne pregatesc un alt aparat care ar trebui sa fie suficient pentru cei mai multi dintre noi.

Urmasul lui Moto X va purta numele de Moto G si va fi o alternativa low-end. Din intamplare, prin intermediul afisului de mai sus, speicficatiile lui Moto G au ajuns pe internet, chiar daca nu au fost inca recunoscute oficial de producatori.

Viitorul aparat al celor de la Motorola va fi construit in jurul unui panou de 4,5 inci de tip Gorilla Glass cu o rezolutie nativa egala cu 1280 x 720 pixeli si 329 ppi. Are o camera principala de 5 megapixeli si o a  doua de doar 1,3 MP. In ceea ce priveste abilitatile de captura video, sunt limitate la 720p. Nu lipsesc din ecuatie Bluetooth 4.0, WiFi si un modul de comunicatii compatibil HSPA+. Ca sa nu uit procesorul, in Moto G vom gasi aproape sigur un quad core la 1,2 GHz de la Qualcomm. Acest element in particular contrazice un zvon initial cum ca era mai probabil sa vedem la interior un Snapdragon S4 Pro tactat la 1,5GHz.

Si Moto G va fi un terminal personalizabil prin intermediul platformei Moto Maker, desi nu se cunoaste la aceasta ora pana la cel nivel. Nu exista un pret ipotetic sau alte detalii despre disponibilitate, ramane sa le aflam in saptamanile care urmeaza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI