Motorola a anuntat oficial Moto X, un gadget foarte interesant [+VIDEO]

Motorola a anuntat oficial Moto X, un gadget foarte interesant [+VIDEO]
Alexandru Puiu
07:50 02.08.2013

Dupa numeroase randuri de zvonuri, Motorola a anuntat in sfarsit detaliile complete referitoare la un gadget usor de personalizat.

motorola moto x front

Atat de multe materiale am publicat in ultimele saptamani , incat era aproape imposibil ca Motorola sa lanseze un aparat si oamenii sa nu fie dezamagiti. Oricum, noul smartphone are toate ingredientele pentru a fi un real succes.

Moto X poate fi personalizat cum nici un alt terminal nu a mai fost pana la ora actuala. Printr-un site dedicat intitulat MotoMaker care va fi publicat in curand, viitorii posesori vor putea sa aleaga culoarea fiecarui detaliu al carcasei pentru ca in total sa se ajunga la peste 2000 de variante. Disponibil momentan doar in SUA, fiecare Moto X va fi asamblat in Statele Unite si livrat in maxim patru zile de la preluarea comenzii.

Noul smartphone este construit pe o platforma de procesare intitulata X 8 Mobile Computing System a celor de la Motorola. Aceasta include doua procesoare unice de la Motorola, pe langa un Snapdragon S4 Pro dual core cu doua nuclee Krait tactate la 1,7 GHz si un GPU quad core Adreno 320. Unul dintre cele doua procesoare Motorola se va ocupa exclusiv cu interpretarea comenzilor vocale, in timp ce cel de al doilea va avea grija sa preia toate informatiile de la senzorii aparatului.

Telefonul are un ecran AMOLED de 4,7 inci cu o rezolutie nativa 720p si o densitate de pixeli egala cu 316 ppi. NU va suporta extinderea memoriei interne cu carduri MicroSD si va fi disponibil doar in doua variante de 16 si 32 GB de spatiu. Camera principala va avea 10 megapixeli si va folosi tehnologia Clear Pixel pentru sporirea calitatii in conditii de lumina scazuta, iar camera frontala va avea 2 megapixeli. La capitolul conectica intra Bluetooth 4.0, un micro USB, Wireless 802.11a/b/g/n/ac, GPS si GLONASS. Nu lipseste suportul pentru Miracast Wireless Display si NFC, iar formatul SIM-urilor folosite de acest aparat va fi de tip nano-SIM.

Initial, un Moto X nu va putea fi cumparat decat la abonament la 199 dolari pentru versiunea de 16GB si 249 dolari pentru 32GB. Pe langa versiunile multicolore pe care le veti putea defini online, in magazine se vor comercializa doar doua variante, alb si negru. Pentru a intelege mai bine punctele forte ale terminalului, Motorola a publicat deja cateva clipuri pe YouTube pe care le puteti viziona mai jos.

motorola moto x

Comentarii
loading...