Motorola Moto X Developer Edition – Chiar pentru cunoscatori?

Motorola Moto X Developer Edition – Chiar pentru cunoscatori?

Motorola se pregateste sa lanseze noua varianta Moto X Developer Edition, un model ce beneficiaza de 32 GB de stocare si un bootloader deblocabil.

 Motorola Moto X Developer Edition

Droid -Life mentioneaza aparitia noului Moto X Developer Edition, un smartphone cu o capacitate e stocare de 32 GB, in conditiile in care cea mai mare capacitate actuala este tot de 32 GB pentru acest model, insa se poate achizitiona doar de la AT&T. Cu siguranta ca dispozitivul va avea un bootloader deblocabil. Chiar si in aceste conditii, Motorola specifica faptul ca procesul de deblocare anuleaza garantia dispozitivului, semn ca a avea acces la sistemul de operare prezinta totusi niste riscuri pentru hardware. Noul Motorola Moto X va avea gravat pe spate cuvintele Developer Edition.

Punit Soni (VP Product Management la Motorola) nu mentioneaza insa daca smartphone-ul va beneficia de orice facilitati in plus la nivel de software sau de un suport mai deosebit pentru dezvoltatori.

Pretul Moto X Developer Edition nu a fost inca anuntat, insa in conditile in care versiunea de 32 GB de la AT&T este 629 dolari, acesta nu cred ca va fi mai ieftin. Curios faptul ca, in afara de bootloader-ul care duce la pierderea garantiei, Motorola sau Google nu ofera ceva deosebit. Dincolo de inscriptia si carcasa bicolora, avem acelasi terminal ca cel care se gaseste la operatorii GSM.

 

Citește și: