09 aug. 2013 | 15:35

Sonic Lost World se pregateste de lansare pe consolele Nintendo [VIDEO]

ACTUALITATE
Sonic Lost World se pregateste de lansare pe consolele Nintendo [VIDEO]

Pentru ca ar fi pacat ca popularul personaj Sonic sa nu revina intr-un nou joc, cei de la au anuntat Sonic Lost World pentru .

Sonic lost world nintendo wii u 3ds

Nintendo Wii U si Nintendo 3DS vor fi cele doua console care vor gazdui in conditii optime cel mai nou titlu din populara franciza Sonic. Dupa mai multe informatii oficiale publicate in ultimele luni, SEGA a decis sa faca publica si o data exacta de lansare pentru Sonic Lost World.

In ceea ce priveste continutul, se pare ca noul Sonic va integra cateva elemente de gaming cross-platform pentru cei care sunt posesori atat de Nintendo 3D, cat si de Wii U. De aceasta data, in joc veti putea crea gadgeturi controlate prin unde radio care pot fi particularizate de pe 3DS, doar ca in secunda urmatoare sa fie trimise pe Wii U cu scopul de a fi folosite intr-un joc co-op de multi player. La prima vedere, scopul noului mod co-op este legat exclusiv de a distruge monstri si de a colecta obiecte. Nu va lipsi, insa, viteza incredibila a personajului principal si, chiar daca pare apropiat de Super Mario Galaxy Elite, jocul va fi incarcat de elemente unice de gameplay.

Prima data, am citit despre Sonic Lost World in luna mai a acestui an, urmand ca la scurt timp, printr-un trailer, sa aflam orientativ ca va avea parte de o lansare undeva in octombrie. Nu a trecut mult timp de atunci si cei de la Nintendo s-au pronuntat pentru data de 18 octombrie in Europa si 22 octombrie in SUA.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele