SEGA inchide birourile din Europa si Australia

, 02 Iul, 13:01

sega

SEGA a anuntat inchiderea mai multor birouri, lasand distributia jocurilor in regiunile afectate in mainile altor parteneri. Punctele de lucru din Franta, Germania, Spania, Olanda si Australia vor fi dizolvate complet, ca urmare a restructurarii generale la nivel mondial a companiei japoneze.

La fel cum a fost anuntat si la inceputul anului, SEGA se va concentra de acum doar pe lansarea de jocuri care fac parte din cele mai importante patru serii pe care le are in catalog. Este vorba despre mascota Sonic the Hedgehog, simulatorul sportiv Football Manager, celebra serie de strategie Total War si licenta asupra jocurilor bazate pe filmele si universul Aliens. Pe langa acestea, SEGA planuieste si o campanie de distributie digitala a jocurilor, care implica intre 50 si 75 de titluri pe an.

La inceputul lui 2012, SEGA a aplicat o strategie asemanatoare si in America, insa nu a inchis aceasta divizie complet, ci doar a redus numarul de angajati.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail