Sirul speculatiilor legate de HTC One Max continua

Sirul speculatiilor legate de HTC One Max continua

Cu fiecare imagine scapata pe internet, sirul speculatiilor legate de primul phablet al celor de la , continua.

htc-one-max

In urma cu cateva luni, scriam primele materiale despre HTC T6. La momentul respectiv, aparatul nu avea un nume final, ci doar o diagonala generoasa a ecranului care trada faptul ca vorbim de un phablet, nu de un smartphone cu dimensiuni normale.

A trecut timpul, HTC One a fost lansat si s-a vandut destul de bine, iar de atunci, HTC aproape ca a promis ca urmatoarele sale telefoane vor imbratisa linii de design similare cu actualul varf de gama. Pentru ca Samsung continua sa faca furori cu Galaxy Note si multi posesori de HTC One si-au dorit un phablet cu un aspect similar, asa au aparut primele . Ipoteticul smartphone va fi construit in jurul unui ecran generos de 5,9 inci si ar trebui sa fie identic cu ceea ce vedem in imaginea de mai sus.

In rest, pe langa similaritatile cu One, noul One Max ar trebui sa aiba un procesor Qualcomm ultra rapid din seria Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz. Bateria ar trebui sa fie una destul de generoasa, la 3200 mAh. Pentru ca deja comercializeaza un HTC One in varianta dual SIM in China, nu este exclus ca aceeasi idee sa fie prezenta si intr-o versiune de HTC One Max.

Cei de la ePrice, care au postat primii imaginea de mai sus, sunt de parere ca anul acesta HTC va merge pe aceeasi reteta pe care a folosit-o Samsung de cativa ani si isi va lansa phabletul in cadrul propriei conferinte de la IFA Berlin, in perioada 6-11 septembrie.