O clona de HTC One Max apare in China inaintea produsului final

O clona de HTC One Max apare in China inaintea produsului final

Pentru ca sunt extrem de eficienti, chinezii au inceput deja sa cloneze dispozitive care nu au ajuns pe internet decat prin zvonuri, gen

htc one max clone galapad galaxy 6

Ar trebui sa apara in luna septembrie a acestui an. Este vorba de primul phablet al celor de la HTC, cu numele de HTC One Max.

Deoarece le-a adus multe laude taiwanezilor, este aproape sigur ca un eventual phablet al aceluiasi producator va fi realizat folosind aceleasi trasaturi de design. Pe de alta parte, pentru ca in China nu exista reguli foarte stricte legate de patente pe design, phabletul din imaginea de mai sus a fost realizat pe exact acelasi principiu enuntat mai devreme. Foarte similar cu HTC One, doar ca mult mai mare ca diagonala, phabletul de mai sus poarta numele de Galapad Galaxy 6.

Aceasta versiune extrapolata de One, desi nu are nici o legatura cu componentele hardware pe care le-am putea vedea integrate intr-un HTC One Max, are mari sanse sa fie un succes. In definitv, vorbim totusi de un panou generos de 6,3 inci cu rezolutie nativa 720p. Partea de procesare este asigurata de o combinatie dintre un procesor quad core MediaTek si un 1GB de memorie RAM. Camera principala este 8 megapixeli, iar in camera frontala se rezuma la 2 megapixeli. Autonomia va fi asigurata de o baterie de 3050 mAh. Pretul unui Galapd Galaxy 6 este de 250 dolari si poate fi achzitionat acum de pe gizchina. In cazul in care va intrebati, similaritatile de design dintre cele doua aparate nu au fost asigurate de chinezi folosind aluminiu eloxat de inalta calitate, dimpotriva, exceptand ecranul din sticla, intreaga carcasa este realizata integral din plastic.