HTC One Max – Concurentul direct al lui Galaxy Note 3

HTC One Max - Concurentul direct al lui Galaxy Note 3

Exista de ceva vreme zvonuri legate de un anume HTC One T6, acesta si-a schimbat numele in HTC One Max dupa ultimele informatii.

HTC One Max 6 inch

Nu vine ca o surpriza faptul ca HTC lucreaza si el la un „mic monstru” de 6 inci, din moment ce Samsung domina piata pe segmentul de 5,5 inci, iar Sony munceste si el la dezvoltarea unui asemenea dispozitiv. „HTC One Max” va fi probabil denumirea finala pentru acest dispozitiv de tip „phablet”. Sigur, vom avea o rezolutie Full HD pe un ecran SuperLCD de generatia a treia, cu specificatii de luminozitate si redare a culorilor de invidiat, precum si unghiuri de vizbilitate de 178 grade. Noul dispozitiv de la HTC va fi propulsat de un SoC Snapdragon 800 ce include noul GPU Adreno 330, acel GPU capabil sa inregistreze si sa redea in format 4K, simultan, asa cum a fost prezentat la CES la inceputul acestui an.

HTC One Max va dispune de cel putin 2 GB memorie RAM, asta in cazul in care producatorul nu decide sa urce la 3 GB, asa cum se zvonea pana acum. Capacitatea de stocare standard va fi de 32 sau 64 GB. Pentru acest model cred ca mi-ar parea sincer rau daca nu se va opta si pentru un slot microSD, avand in vedere ca ma gandesc serios sa imi mut toata activitatea pe un dispozitiv ce incape intr-un buzunar, ceva mai maricel. Ne putem astepta la o baterie de cel putin 3000 mAh, probabil 3200 ar fi cel mai corect, putin peste capacitatea lui Sony Xperia Z Ultra.

Zvonurile indica de asemenea o data de lansare aproapiata de evenimentul IFA, ce va avea loc in luna septembrie a acestui an.