Sharp lanseaza un carnet digital de notite

Sharp lanseaza un carnet digital de notite

Cu toate ca nu este un domeniu foarte popular, incearca sa promoveze intens adoptia carnetelor de notite digitale din motive ecologice.

Sharp wg-n20 carnet digital notite

Tehnologia a evoluat suficient incat sa nu mai fie nevoie sa fie taiati copaci pentru a lua notite la scoala. In 2013 exista carnete de notite digitale cu un ecran ce pare din cerneala electronica pe care puteti lua notite exact in acelasi mod in care v-ati obisnuit o viata intreaga. Singura diferenta este ca le puteti descarca pe PC si le puteti multiplica fara costuri suplimentare.

In acest caz vorbim de WG-N20, un carnet de notite digital al celor de la Sharp descris simplu in materialele de promovare ca un ,,digital notepad”. Desi nu pare un aparat foarte complicat si nici nu ar trebui sa fie, aceasta este deja a doua generatie a acestui produs. Avand in vedere ca vechiul model a fost anuntat in decembrie 2012, interesul pentru aceasta clasa de produse este probabil destul de ridicat, altfel nu s-ar fi justificat partea de cercetare si dezvoltare.

WG-N20 are 11,1 x 15,5 centimetri cu o grosime de aproximativ 1 centimetru. Reuseste sa se rezume la 210 grame si are un ecran de 6 inci a carui rezolutie de 600 x 800 de pixeli ar trebui sa fie suficient in majoritatea contextelor. Poate stoca nu mai putin de 2000 de pagini de notite, iar in comparatie cu vechea generatie acest numar este dublu. Autonomia aparatului este semnificativa la 60 de ore insa avand in vedere ca ecranul folosit nu este retro iluminat, consumul de energie nu avea cum sa fie foarte mare. Cum era de asteptat, in pachet este inclusa si unealta de scris, un stylus.

Disponibil din luna august, noul notebook digital va avea un pret de 150 dolari. Pe de o parte, pretul pare exagerat, pe de alta parte, pentru a emula cum se cuvine experienta scrisului pe hartie nu poate fi foarte ieftin. Sunt curios cate aparate de acest gen se vor vinde intr-un an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: