Sharp LD145V: au aparut noi televizoare cu ecran de 32″ si 39″

Sharp LD145V: au aparut noi televizoare cu ecran de 32

Sharp a anuntat, cu putina balbaiala, noi modele de televizoare, cu diagonale de 32 si 39 inci. Vorbim de gama Sharp LD145V.

Sharp LD145V

Compania a avut in vedere segmentul de pret accesibil, insa nivelul este cam ridicat, din punctul meu de vedere. Dar sa vedem mai intai ceva caracteritici. Avem televizoare cu iluminare directa din fundal cu leduri si o serie vasta de caracteristici utile, precum playere HD pentru muzica, fotografii si clipuri video DivX si tuner digital DVB-T/C. Televizoarele sunt echipate cu doua intrari HDMI si cu SCART, precum si cu un slot de card CI+.

Televizoarele Sharp LD145V vin si cu o functie USB Time Shift/PVR, care permite intreruperea, reluarea si derularea unui program TV. De asemenea, pot fi inregistrate doua programe difuzate in acelasi timp de pe cablu DVB-T si tuner DVB-C.

Interesant este ca in comunicat scrie ca televizorul ”va fi lansat pe piata la inceputul lunii iunie”, desi suntem in iulie. Intrebandu-i pe reprezentantii Sharp, totul s-a clarificat: lansarea europeana, inclusiv in Romania, s-a petrecut in iunie, dar comunicatul de presa a fost trimis la o luna distanta si… fara actualizarea exprimarii sau a monedei.

Asadar, preturile ne-au fost transmise in euro, desi Romania nu este in zona euro: Sharp LD145V de 32 de inci costa aproximativ 359,73 euro, iar modelul de 39 inci costa cam 417,75 euro. 

Citește și: