Sharp lanseaza un nou touchscreen veritabil – LL-S201A

Sharp lanseaza un nou touchscreen veritabil - LL-S201A

Cu o serie de tehnologii noi lansate pe banda, este greu de crezut ca Sharp are dificultati majore in a mai termina un trimestru fiscal cu profit. Din fericire, producatorul japonez lanseaza in continuare produse noi.

sharp ll-s201a 20 inci touchscreen

LL-S201A este noul monitor de 20 de inci al producatorului japonez Sharp. Acesta este un monitor Full HD construit cu tehnologie LED, si vine cu un set de specificati impresionante.

Vorbim de un touch screen cu suport pentru 10 atingeri simultane, care raspunde la fel de bine la atingerea unui stylus. Legat de acest aspect, spre deosebire de alte panouri care sunt limitate la a interpreta atingerea unui stylus cu un varf de 6mm in diametru, datorita unei noi tehnologii, LL-S201A raspunde la fel de precis si la un stylus cu varf de 2 milimetri. Functioneaza la fel atat pe orizontala cat si verticala iar la capitolul compatibilitate cu sistemele de operare, functioneaza momentan doar pe PC-uri. Incepand cu Windows XP nu veti intampina nici un fel de probleme sa folositi acest gadget. Contrastul specificat este de 3000:1 iar timpul de raspuns de la gri la gri este de 5 milisecunde. La capitolul conectica, acesta include un HDMI, un Display Port si suport pentru standardul MHL. Daca vi l-ati pus deja pe lista de cumparaturi de iarna, trebuie sa stiti ca abia in luna ianuarie veti putea fi mandrul posesor al acestui produs. Disponibilitatea acestuia va incepe cu data de 30 ianuarie si va fi vandut doar in Japonia momentan.

Citește și: