Scuze pentru accidentul fatal din ianuarie, de la fabrica Samsung

, 05 Mar, 07:24

La mai bine de o luna dupa ce a provocat moartea unui angajat, compania sud-coreeana isi cere scuze public.

fabrica samsung

Desi se poate spune ca a durat cam mult pana ce Samsung a decis sa-si recunoasca vina si sa-si ceara scuze familiilor indurerate de accidentul de luna trecuta, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Vicepresedintele Cwon Oh-hyun a afirmat ca va retrage cererea de certificare a fabricii Hwaseong ca fiind ,,green”. In acelasi timp, aceasta decizie va fi aplicata si in urmatorii cinci ani, timp in care vor fi investigate, verificate si modernizate fabrici intregi pentru prevenirea unor evenimente similare. Cei de la Samsung sunt afectati de lipsa unei certificari, intrucat fabrica atestata ca fiind „green” nu mai este verificata de stat pentru impact asupra mediului, aspect care ofera un confort suplimentar.

La sfarsitul lunii ianuarie un accident la o fabrica Samsung de semiconductoare a celor de la si ranirea altor patru. Cauzele au fost scurgerile de acid hidrofluoric. Dupa ce politia a investigat serios posibilitatea ca Samsung sa fi incercat sa musamalizeze evenimentul, in acest moment vina a fost pasata de la intreaga companie la sapte angajati care sunt sunt in continuare investigati.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail