Samsung si-a facut magazin virtual

Samsung si-a facut magazin virtual

Intr-un univers al aplicatiilor , Samsung a decis sa-si incerce norocul cu ,,Content & Services”.

samsung content and services magazin virtual

In cazul in care nu aveati in care sa va pierdeti timpul si sa va risipiti banii, Samsung va ofera o alternativa noua sub numele de Content & Services. Desi nu este un nume impresionant, ideea companiei sud coreene din spatele acestui serviciu este una foarte buna. Practic, aduce sub aceeasi umbrela aplicatii si acces la servicii destinate tuturor dispozitivelor inteligente ale companiei care suporta astfel de ,,adaosuri”. Mai precis, daca aveti un smartphone, o tableta sau un televizor inteligent, va puteti amplifica functionalitatea acestuia prin aplicatii de la adresa .

Spre deosebire de alte magazine virtuale, gen Google Play, Content & Services asigura o compatibilitate deplina cu produsele Samsung. Astfel, nu veti mai da cu banul daca o aplicatie se vede sau nu bine pe ecranul generos de la un Note II. Trebuie mentionate ca nu este exclus ca, cel putin, aplicatiile de Android disponibile pe aceasta platforma online sa fie compatibile si cu alte dispozitive cu acelasi OS.

Cu toate acestea, miscarea companiei sud coreene s-ar putea sa reprezinte un motiv de bucurie pentru cei care erau inividiosi pe posesorii de Kindle Fire sau Nook Tablet, pentru ca aveau propriile magazine virtuale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: