Windows Store incepe sa arate din ce in ce mai bine in statistici

Windows Store incepe sa arate din ce in ce mai bine in statistici

Avand in vedere ca succesul unui magazin virtual este masurat in aplicatii sau descarcari, Windows Store incepe sa arate din ce in  ce mai bine.

Windows Store Performanta

Cu toti stim au incercat sa stimuleze crearea , mergand pana la plata directa a dezvoltatorilor, indiferent de calitatea aplicatiilor urcate in cloud. Daca ne uitam la numarul aplicatiilor disponibile in acest moment, metodele folosite se pare ca au fost eficiente.

O numaratoare neoficiala realizata de cei de la MetroStore Scanner confirma un numar de 50.380 de aplicatii disponibile in acest moment in Windows Store. Aceasta cifra este cu atat mai spectaculoasa cu cat in noiembrie anul trecut se afla aproape de jumatatea aceleeasi valori. Luand in calcul faptul ca vorbim de aplicatii pentru sisteme desktop sau portabile, cel mai bun criteriu de comparatie ar fi Mac App Store. In cei cativa ani de activitate, Apple nu a reusit sa adune la acest capitol decat 14.000  de aplicatii in propriul magazin virtual cu aplicatii pentru Mac-uri.

Daca pe termen lung Microsoft spera sa se apropie de portofoliul de aplicatii din magazinele Apple AppStore sau Google Play, cel mai bun sfat ar fi sa renunte. Cu aproximativ 700.000 de aplicatii disponibile in fiecare dintre magazine, este aproape imposibil pentru un nou venit sa castige titlul de cel mai bogat magazin de aplicatii.

Indiferent de ceea ce urmeaza sa se intample in curtea Microsoft, realitatea este ca gigantul din Redmond a reusit sa atraga un numar semnificativ de dezvoltatori in mrejele sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: