Samsung Galaxy S Duos 2 e un Dual Sim care merită banii

Samsung Galaxy S Duos 2 e un Dual Sim care merită banii

E micuţ, e compact, şi vine cu o versiune recentă de Android, Samsung Galaxy S Duos 2 are toate ingredientele unui smartphone bun.

Samsung Galaxy S Duos 2 specificatii

Indiferent dacă este vorba de un telefon personal şi unul de muncă sau un telefon personal şi unul pentru ,,urgenţe”, foarte mulţi dintre noi continuă să aibă în posesie două telefoane. În teorie dual SIM-urile sunt dispozitive care ar înlocui cu succes cele două aparate dedicate. Din păcate, până de curând, acestea nu se încadrau la categoria gadgeturi de care să fii cât de cât mândru. Acum, trăim însă însă într-o perioadă în care, în funcţie de buget, poţi achiziţiona un HTC One dual sim sau un Samsung Galaxy S Duos. În acest material este vorba de a doua generaţie a celui mai popular dual sim al sud coreenilor.

Samsung Galaxy S Duos 2 a ajuns pe internet în urmă cu câteva zile sub formă de zvon, doar ca acum să apară din nou, în întreaga sa splendoare de telefon mainstream, pe un magazin virtual din India. Complet diferit de Galaxy S 2 Duos, acest aparat vine cu un panou de 4 inci cu o rezoluţie de 480 x 800 pixeli. Are la bază o combinaţie dintre un procesor dual core la 1,2 GHz de origine necunoscută şi 768MB RAM. Spaţiul intern de doar 4GB poate fi extins fără probleme cu carduri microSD de până la 64 GB. Aceasta din urmă este o valoare care va deveni cu siguranţă un standard în industrie. Camera principală este de 5 megapixeli, iar partea de autonomie este asigurată de o baterie de 1500 mAh.

Samsung Galaxy S Duos 2 variante

La un preţ de aproximativ 175 de dolari, Samsung Galaxy S Duos 2 pare destul de accesibil, un motiv în plus pentru operatorii autohtoni de a grăbi procedurile pentru a-l aduce în magazinele de la noi.

Citește și: