Smartphone-uri Dual-SIM de la Samsung: Galaxy Y Duos si Galaxy Y Pro Duos

Smartphone-uri Dual-SIM de la Samsung: Galaxy Y Duos si Galaxy Y Pro Duos

Samsung are deja un trecut in ceea ce priveste terminalele dual-SIM si este placut sa vezi ca isi mai si actualizeaza colectia din cand in cand.

In acest caz, este vorba despre doua noi smartphone cu Android 2.3.x Gingerbread, care poarte numele Galaxy Y Duos si Galaxy Y Pro Duos. Primul are un ecran sensibil la atingere de 3,14 inci, cu o rezolutie de 243 x 320, un modem HSDPA, o camera de 3 megapixeli si un slot microSD capabil de a gazdui carduri de pana la 32GB. Partea de procesare este asigurata de un procesor tactatat la 832 MHz. Al doilea smartphone, Galaxy Y Pro Duos face parte din aceeasi gama deoarece are specificatii tehnice aproape identice, singurele diferente fiind includerea unei tastaturi fizice si a unui display mai mic, de doar 2,6 inci.

Ambele telefoane sunt personalizate cu interfata TouchWiz deja obisnuita pentru terminale Samsung si vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie a anului urmator pe toate continentele inafara de America de Nord. Nu se cunosc detalii legate de pret, dar avand in vedere ca nu exista dual sim-uri high end, probabil ca nu vor fi telefoane foarte scumpe.