Samsung Galaxy Round cu display curbat e oficial [VIDEO]

Samsung Galaxy Round cu display curbat e oficial [VIDEO]

Nu au trecut 24 de ore si cei de la Samsung tocmai au lansat oficial primul smartphone cu ecran curbat cu numele de .

Samsung Galaxy Round oficial lansare 2

Zvonurile s-au confirmat si cei de la Samsung au reusit sa fie primii care au lansat pe piata un smartphone cu specificatii de invidiat si un ecran nemaintalnit. Acesta poarta numele de Galaxy Round, iar imaginile alaturate ar trebui sa faca o treaba suficient de buna in a va lamuri care este utilitatea panoului curbat.

Punctul forte al acestui gadget este un panou generos de tip cu o diagonala de 5,7 inci si o rezolutie Full HD. Cel putin momentan, acesta nu este doar primul, ci si singurul aparat cu un astfel de ecran. Creierul intregii afacerii este format dintr-un Snapdragon 800 de tip MSM8974 ajutat de 3GB RAM, aceleasi din Note 3. Cantitatea de memorie integrata este egala cu 32GB, iar slotul MicroSD, de aceasta data, suporta carduri de memorie de pana la 64GB. Vine preinstalat cu Android 4.3, nu cu KitKat, desi update-ul la Android 4.4 ar trebui sa fie iminent. Nu lipsesc Bluetooth 4.0, NFC, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, un modul GPS+Glonass si un port de transfer de date USB 3.0.

Samsung Galaxy Round oficial lansare 1

Noul Galaxy Round este gata din start si pentru mediile corporate in care securitatea este foarte importanta, datorita integrarii Samsung KNOX.  Are doar 154 grame, in timp ce dimensiunile sale sunt egale cu 151,1 x 79,6 x 7,9 milimetri. Acumulatorul prezent in carcasa are o autonomie de 2800 mAh.

La prima vedere, scopul marginii curbate, pe langa a proteja ecranul la dat de pamant, este de a imbunatati semnificativ gesturile pe care le puteti realiza in interactiunea cu telefonul. Astfel, daca apasati un pic pe o margine pentru a inclina ecranul, automat pe ecran veti putea putea vedea ceasul si ultimele notificari, inclusiv apeluri pierdute si SMS-uri. Acelasi gest ar putea fi folosit pentru a schimba melodia redata pe dispozitiv.

La prima vedere specificatiile interne nu sunt aproape deloc diferite fata de alte smartphone-uri recente ale producatorului sud-coreean. Ca urmare, ramanse sa vedem daca panoul curbat va fi un argument suficient pentru a atrage clienti noi in curtea gigantului.

Samsung Galaxy Round oficial lansare 4

Citește și: