Samsung Galaxy Round – primul smartphone cu display flexibil e aproape gata

Samsung Galaxy Round – primul smartphone cu display flexibil e aproape gata

In aceasta cursa continua pentru care este primul cu un produs revolutionar pe piata, s-ar putea sa castige cu Galaxy Round. samsung galaxy round curved display flexibil

In ultimul an, au fost foarte la moda. Producatori precum Samsung si LG au creat deja TV-uri de dimensiuni generoase cu astfel de ecrane, iar acum aceleasi companii lupta sa aduca primii pe piata telefoane curbate.

Daca ultimele zvonuri se confirma, Samsung s-ar putea sa fie prima companiei cu un astfel de telefon ajuns in mainile utilizatorilor pana la sfarsitul acestei saptamani. Este vorba de Galaxy Round, un mic gigant cu specificatii similare cu cele ale Galaxy Note 3. Cel mai probabil, unul din codurile sub care va fi disponibil va fi SM-G910, o valoare aparuta recent in benchmark-uri online. In cazul in care se va materializa acest model, are mari sanse sa includa un Snapdragon 800 combinat cu un GPU Adreno 330. Diagonala panoului folosit va fi de 5,5 inci, cu o 0,2 mai mica decat cea a noului Note.

Din diverse motive, acest produs se va realiza in cantitati limitate si, desigur, va fi intai disponibil in Coreea de Sud, tara de bastina a celor de la Samsung.

Imaginea de mai sus provine ca, de obicei, de pe contul de Twitter al celor de la @evleaks si, daca infatiseaza modelul care va ajunge pe piata, Galaxy Round are potentialul sa fie mult mai confortabil de tinut in mana. In plus, datorita designului neobisnuit, se va zgaria mult mai greu si are mari sanse sa reziste mai bine pe termen lung la cazaturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: