Reuters: Microsoft este din nou o companie „cool”

Reuters: Microsoft este din nou o companie

Un nou studiu al publicatiei Reuters plaseaza din nou in top compania Microsoft ca fiind considerata cool de catre tineri.

Microsoft Cool studiu

Tinerii prefera lucrurile „cool”, brandurile „hip” si designul „trendy”, motiv pentru care nu inteleg de ca un studiu a definit compania creata de Bill Gates ca fiind ,,la moda”.

Indiferent de motive, studiul celor de la Reuters demonteaza mitul ca Apple este cea mai cool companie a momentului. Din cate se pare, brandul Microsoft a revenit in preferintele utilizatorilor cu o cota de 50% printre utilizatorii cu o varsta cuprinsa intre 18 si 29 ani. Desi performanta companiei nu se compara cu cea a lui Apple, care are 60%, factorul cool asociat gigantului din Redmond este considerabil mai mare in comparatie cu acum un an.

Pentru ca un top era inevitabil, Google este pe primul loc cand vine vorba de ce este sau nu cool in 2012-2013, cu 70% dintre cei intervievati afirmand ca gigantul din spatele sistemului de operare Android este cel mai atragator brand.

Daca incercam sa gasim un motiv pentru schimbarea de preferinta printre utilizatorii tineri, Microsoft s-ar putea sa fi devenit subit cool in ultimele luni datorita reclamelor la Surface si Windows 8. Ramane acum sa vedem daca va reusi sa-si mentina locul macar un an.

Citește și: