Noua reclama la Surface Pro este doar o iteratie a primei reclame Microsoft

Noua reclama la Surface Pro este doar o iteratie a primei reclame Microsoft

In luna octombrie a anului trecut anuntam lansarea primei reclame la Microsoft Surface, odata cu lansarea noi tablete Surface Pro, o noua reclama era obligatorie.

Microsoft Surface Pro Reclama

Prima reclama la Surface punea un accent foarte mare pe cover-ul cu tastatura si pe sunetul pe care il face suportul integrat in tableta in momentul in care este desprins de dispozitiv pentru a fi pozitionat pe masa. In cazul Surface Pro, aceeasi reteta a fost mutata intr-un birou incapator cu un numar semnificativ de tineri care utilizeaza noua tableta Microsoft. Printre altele, sunt scoase in evidenta suportul pentru accesorii pe USB si pentru stylusul care sta foarte bine in marginea produsului. Reclama este realizata in acelasi stil ca si prima, diferenta majora fiind mediul de office in care se petrece actiunea de aceasta data. Asemanarea dintre cele doua reclame este totusi minora, si sunt de parere ca utilizatorii vor fi destul de confuzi cu privire la diferentele dintre cele doua modele.

Noua reclama a fost difuzata pentru prima oara, cu un cost semnificativ probabil, in timpul decernarii premiilor Grammy de duminica seara. Dupa ce si-a dezamagit utilizatorii cu stocuri insuficiente si spatiu de stocare infim pe noile tablete, nu putem decat sa speram ca prima tableta cu Windows 8, Surface Pro va fi un succes pe masura. Microsoft are nevoie si de momente fericite.

Prima reclama Surface

A adoua reclama, Surface Pro

Citește și: