Specificatiile complete Kinect 2 ajung pe internet

Specificatiile complete Kinect 2 ajung pe internet

Un gadget care va face ravagii dupa lansarea urmatorului Xbox este Kinect 2, cea de a doua generatie a popularului senzor.

Microsoft Kinect 2 specificatii

Din cate se pare, urmatoarea generatie a senzorului Kinect va fi livrata in pachet cu fiecare consola XBOX 720. Aceasta informatie vine in conditiile in care nu avem inca nici o idee legata de data de lansare a noului XBOX.

Kinect 2.0 va folosi o interfata USB 3.0 in loc de 2.0 pentru a interactiona mai rapid cu consola. Sporul de performanta rezultat din noua interfata va micsora latenta de la 90 milisecunde la 60 milisecunde. Acesta va integra un nou senzor mult mai inteligent, pentru scanarea mediului ambiant prin infrarosu la o rezolutie de 512 x 424 pixeli. Noul senzor infrarosu va fi si mult mai eficient in a deslusi formele in conditii de iluminare scazuta.

Campul de vizibilitate va fi imbunatatit semnificativ in comparatie cu prima generatie, sarind pana la 70 de grade pe orizontala si 60 de grade pe verticala. Printre altele, noul Kinect va integra o camera capabila de capturi la o rezolutie de 1920 x 1080 cu 6 biti de culoare in format YUV. Streamul video capturat va fi limitat la 30 cadre pe secunda.

In practica, noul senzor va fi capabil sa citeasca in acelasi timp miscarile a 6 jucatori. Datorita campului vizual imbunatatit va fi mult mai eficient in spatii reduse si, in anumite conditii, va putea sa neglijeze si prezenta unor obiecte de mobilier. Nici macar nu va mai conta daca sunteti foarte scund sau foarte inalt, Kinect-ul va reactiona la fel de bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: