RetroSound lanseaza un player radio pentru masini clasice

, 09 Feb, 11:57

RetroSound incearca sa aduca o nota de modernitate masinilor clasice din ultimele decenii prin lansarea unui radio inteligent.

RetroSound Bluetooth Made for iPod

In imaginea de mai sus este creatia celor de la RetroSound, o initiativa de a aduce cele mai noi tehnologii intr-un design care sa para rupt din epoca masinilor anilor 60. Desi pare simplu si are doar cateva butoane, acest radio este primul din lume, din aceasta clasa de produse, cu . Prezenta conectivitatii Bluetooth si a functiei hands-free nu este prezenta in aceasta clasa de produse, dar aici isi face aparitia. Desi vorbim de un gadget cu un design old-school, datorita tehnologiei Bluetooth puteti reda fara probleme . Prezenta unei intrari auxiliare si a unui port USB nu fac decat sa completeze pachetul.

Pe partea tehnica, dispozitivul integraza un amplificator pe 4 canale a cate 25 Watti RMS. Vine cu conectori RCA pentru a transmite sunetul atat in partea din fata cat si din spatele masinii. Pentru a completa ideea,  compatibilitatii acestui radio player cu masinile clasice, RetroSound ofera doritorilor o varietate foarte mare de butoane, margini si panouri frontale. Singurl element care tradeaza legatura cu secolul 21 este LCD-ul capabil sa afiseze 32.000 de culori.

La aproximativ 400 dolari, aspectele care scot in fata acest produs sunt cele care vor face o treaba foarte buna in a justifica pretul in mintea pasionatilor. In definitiv vorbim de un produs de nisa pe care unii l-au asteptat probabil ani de zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail