Resident Evil 6 si Left 4 Dead 2 se intalnesc pe Steam

, 18 Mar, 14:40

Capcom a dezvaluit ca Resident Evil 6 si Left 4 Dead 2 se vor intalni incepand cu data de 5 aprilie. Rezultatul unui parteneriat dintre studioul japonez si Valve, va duce la DLC gratuit pentru ambele jocului pentru un schimb de personaje.

Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2

In cadrul Resident Evil 6, modul de joc Mercenaries No Mercy va include cele patru personaje principale din Left 4 Dead 2, alaturi de armele lor preferate. Printre inamicii clasici din Resident Evil se vor gasi si noile tipuri de zombie Witch si Mini Tank, celebre in shooter-ul celor de la Valve. Acest pachet va fi disponibil pe Steam in mod gratuit la inceputul lui aprilie. Left 4 Dead 2 insa, va primi continut nou in „aceasta primavara” si va include trei dintre inamicii pe care ii vom gasi pe parcursul lui Resident Evil 6.

Este vorba despre Lepotitsa, Napad si Ogroman, care vor aparea in nivelurile din Left 4 Dead. Ambele pachete de continut vor fi dedicate exclusiv PC-urilor. Resident Evil 6 pentru PC se lanseaza pe 22 martie si vine cu DLC-ul de multiplayer lansat pe console contra cost. Anuntul a fost facut printr-un interviu cu Yoshiaki Hirabayashi, producatorul noului Resident Evil:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail