Resident Evil 6 pe PC vine cu toate modurile de multiplayer

Resident Evil 6 pe PC vine cu toate modurile de multiplayer

Resident Evil 6 a fost lansat pe console inca din luna octombrie a acestui an, insa varianta de PC promisa de Capcom se apropie cu pasi repezi. Cei care doresc neaparat sa experimenteze acest titlu pe computerele personale vor avea insa parte de cateva bonusuri fata de cei care au cumparat jocul pe console.

Resident Evil 6

Este vorba despre faptul ca toate modurile de multiplayer lansate prin DLC platit sunt incluse in varianta pentru PC-uri a lui Resident Evil 6. Capcom a inclus pana si noul Siege Mode, care se lanseaza pe console in luna martie si care vine la pretul de 320 MS Points/4 euro pe console. Acest mod de joc este bazat pe echipe si pune creaturile mutante impotriva fortelor speciale BSAA. Obiectivul oamenilor este sa protejeze un camarad de arme ranit, in timp ce rivalii lor trebuie sa il elimine cu orice pret. Fiecare meci include doua runde, in care echipele fac schimb intre aparare si atac.

Varianta pentru PlayStation 3 a DLC-ului de multiplayer (Survivors, Predator, si Onslaught) va veni in cursul lunii februarie, iar fiecare mod de joc va costa 4 euro. In cazul in care doriti sa va pregatiti PC-ul pentru lansarea jocului, Resident Evil 6 Benchmark va fi lansat in cursul lunii februarie. Jocul se lanseaza pe PC pe 22 martie in format digital si in magazine retail.