Reebok intra in hora aplicatiilor sportive de mobile

Reebok intra in hora aplicatiilor sportive de mobile

Pentru ca majoritatea folosesc o aplicatie dedicata pentru management de activitati, si Reebok a intrat in hora.

Rebook Fitnes Shake iOS Android

Reebok Fitness este prima aplicatie a companiei  printre clientii sai.

Spre deosebire de alte sau Adidas, solutia celor de la Reebok nu monitorizeaza evolutia efortului fizic prin senzorii din iDevice-uri. In schimb, va ofera sfaturi, clipuri, combinatii de activitati fizice pentru un antrenament eficient. In aceasta categorie intra exercitii de mers, de alergare, dans, yoga sau antrenamente clasice. Aplicatia gandita atat pentru iOS cat si pentru Android functioneaza mai degraba ca un antrenor dedicat decat ca un cronometru care-ti spune cate calorii ai pierdut. Pentru a va ajuta sa nu renuntati la aplicatie, daca nu va place un exercitiu sau o rutina, printr-o simpla atingere puteti schimba exercitiul sau tipul de exercitii.

In plus, aplicatia va ofera ghiduri video pentru amatori. Doar asa veti intelege mai bine executia corecta a anumitor tipuri de exercitii. Pentru ca un ritm sustinut de efort este cel mai important, aceeasi aplicatie va incerca sa va faca sa va simtiti datori prin avertismente si alerte menite sa va aduca aminte sa imbratisati rutina de efort pe care v-ati definit-o. Nu lipseste nici elementul de socializare integrat prin intermediul unor realizari pe care le puteti partaja pe Facebook.

Trecand peste faptul ca vorbim de o aplicatie foarte bine pusa la punct care este si gratuita, este pentru prima oara cand vad pe aceeasi pagina exercitii de alergare si exercitii de yoga. Daca sunteti curiosi cum vad cei de la Reebok o aplicatie pentru stimularea activitatilor sportive, puteti descarca aplicatia din Google Play si AppStore.

Citește și: