Sony NWZ-W270: MP3-playerul complet rezistent la apa

Sony NWZ-W270: MP3-playerul complet rezistent la apa

Sony NWZ-W270 este ultimul model de mp3-player Sony, prezentat in cadrul CES 2013, care se remarca prin forma compacta si rezistenta extinsa la contactul cu apa.

Sony Walkman Sports MP3 Player - NWZ W270

Pentru cei care nu stiu deja, NWZ-W270 face parte din seria de playere Sony destinate persoanelor active care prefera sa asculte muzica in timp ce fac sport. Din aceeasi serie fac parte si ceva mai vechile modele NWZ-W262 si NWZ-W202 care au promovat acelasi design extrem de compact.

Sony NWZ-W270 Negru

Practic vorbim de un player mp3 „inghesuit” intr-o pereche de casti. Oricine poate asculta muzica fara sa aiba nevoie de alte fire, cabluri sau adaptoare externe. Principala diferenta dintre cel mai nou model NWZ-WW270 si variantele anterioare consta in rezistenta sporita la contactul cu lichidele. Sony pretinde ca sunetul va fi unul incredibil chiar si atunci cand vom alege sa utilizam Walkman-ul sub apa in cadrul unei sesiuni de inot. Cu alte cuvinte avem in sfarsit un player ultra-portabil ce poate fi utilizat in aproape orice conditii, atunci cand practicam sportul preferat: fitness, inot, jogging etc.

Sony NWZ-W270

Mai mult decat atat gadget-ul beneficiaza de un acumulator intern care garanteaza o autonomie de 60 de minute dupa doar 3 minute de incarcare sau pana la 8 ore dupa o incarcare completa.

Noul player NWZ-WW270 va fi disponibil incepand cu luna martie, iar doritorii vor trebui sa plateasca aproximativ 100 de dolari pentru varianta de 4GB, indiferent de culoarea aleasa: negru, alb, albastru sau roz.

Citește și:
Etichete: