Nike neglijeaza Android-ul cand e vorba de FuelBand

Nike neglijeaza Android-ul cand e vorba de FuelBand

Un gadget foarte interesant pentru atleti, FuelBand-ul creat de Nike se pare ca nu va fi compatibil cu terminalele cu Android

Nike FuelBand

Desi a incercat sa-si imparta eforturile de dezvoltare intre iOS si Android, Nike se pare ca va ramane in prinicipal cu platforma celor de la Apple. Desi a reusit sa porteze 3 aplicatii pentru Android, un director Nike a anuntat ca nu acelasi lucru se va intampla cu aplicatia necesara interactiunii cu bratara inteligenta FuelBand. Pentru o perioada lunga, utilizatorii platformei Google voi fi nevoiti sa se rezume la Nike+ Running, Nike Training Club sau NPT Boom, daca sunt atrasi de aplicatiile create de Nike.

,,Momentan ne concentram pe IOS si pe web”, a raspuns @NikeSupport la o intrebare directa legata de evolutia aplicatiei Nike+ Fuelband pentru Android. ,,..nu lucram la o versiune de Android a aplicatiei mobile” In cazul in care ar mai fi existat vreun dubiu legat de intentiile Nike, la scurt timp, compania a dat si un comunicat de presa pe acelasi subiect.

Acesta este doar un exemplu de companie care ignora platforma celor de la Google iar Jawbone este a doua. Din pacate, se pare ca pentru cei care vor sa-si urmareasca efortul cu precizie, un iPhone sau un iPod Touch momentan sunt cele mai potrivite solutii.

Citește și: