12 feb. 2013 | 13:40

Project Ayr – Un sistem Home Theater PC fara ventilatoare

ACTUALITATE
Project Ayr - Un sistem Home Theater PC fara ventilatoare

Conceptul de Home Theater PC a evoluat atat de mult in ultimii ani incat dimensiunile reduse nu mai sunt obligatorii, cu conditia ca designul rezultat sa fie deosebit.

PC Mahon Inte Ivy Bridge Home Theater

In functie de preferintele de design interior pe care le aveti si de impactul pe care il au acestea asupra achizitiei unui nou PC, computerul de mai jos s-ar putea sa va incante. Creat de la zero de un designer pe nume Jeffrey Stephenson, conceptul de HTPC din imagine este unic. Foloseste o carcasa de mahon, gaurita in puncte cheie, care se aseaza perfect peste un cadru metalic.

Configuratia interioara, racita pasiv pentru un nivel de zgomot aproape inexistent, include un procesor Intel Core Ivy Bridge i3 – 3225, 8GB RAM, un SSD Intel Cherryville si o sursa de alimentare PICO PSU de 150W. Sistemul de operare folosit este Windows 8 si sistemul de racire pasiv este Silverstone HE02. Fara a se incalzi foarte tare, sistemul creat de Stephenson arata foarte bine, se potriveste in sufrageriile decorate cu gust si isi duce la indeplinire sarcinile de redare de continut multimedia HD.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele