Foxconn anunta 2 nano-PC-uri – merg fara ventilatoare

Foxconn anunta 2 nano-PC-uri –  merg fara ventilatoare

foxconn-nano-pcs

Desi se vehiculau de cateva luni, abia in aceste zile Foxconn a decis sa-si faca publice doua nano-PC-uri care reusesc sa functioneze in conditii optime fara o solutie de racire activa.

Perfecte pentru a functiona ca HTPC-uri, Foxconn a anuntat doua sisteme intitulate AT-5250 si AT-5600. Detaliate intr-un comunicat de presa in limba chineza, accesibil aici, cele doua sisteme sunt propulsate atat de procesoare Intel cat si AMD. Create aproape integral din aluminiu eloxat, estetic ambele sunt identice, inclusiv la capitolul conectica. La interior, in schimb, diferentele sunt semnificative. AT-5250 va avea un procesor D2550 la 1,86GHz in timp ce AT-5600 va avea un APU AMD E450 cu Radeon HD 6320.

Noile sisteme vor avea un pret de 260, respectiv 280 dolari, semnificativ mai mult decat pretul de 200 dolari pe care si l-au propus initial baietii de la Foxconn. Daca sunteti curiosi si de o data de lansare, incepand cu luna septembrie puteti incepe sa cautati noile mini-computere in magazinele online partenere.

Citește și:
Etichete: