Primul smartphone cu SO Tizen apare intr-un clip video

, 03 Noi, 18:42

Nu au mai existat informatii in ultima vreme despre Tizen, sistemul de operare care a starnit destul de mult interes, pana acum cand acesta isi face aparitia instalat pe un smartphone.

Tizen Smartphone

Dispozitivul, un smartphone cu numele de cod Z9005, este primul de acest gen care primeste un clip video de tip hands-on, detaliind tipul de software si functiile noului sistem de operare. Samsung a implementat desigur interfata reprezentativa TouchWiz UI, iar icoanele par asemanatoare cu cele ale SO-ului Meego din trecut, icoane ce se regasesc si pe Nokia N9.

Smartphone-ul Z9005 are in teorie specificatii hardware apropiate de cele ale lui Samsung Galaxy S3, si detine o multitudine de functii pe care le regasim in actualele dispozitive Samsung Galaxy ce ruleaza Google Android. Lucrurile indica insa ca acest dispozitiv este doar cel pe care il folosesc developerii, si cel mai probabil aceasta versiune nu se va regasi pe piata.

Primele dispozitive cu Tizen, atat smartphone-uri cat si tablete, sunt cel mai probabil gata de a fi lansate la inceputul anului 2014, si vor beneficia de o atentie desoebita in cadrul standului de la CES 2014.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

MeeGo Harmattan

Nea Radule, ai cumva nevoie de un control oftalmologic??? Ţie chiar ţi se pare că „icoanele par asemanatoare cu cele ale SO-ului Meego din trecut, icoane ce se regasesc si pe Nokia N9”???

Radu Neagu

Sunt destul de similare, da. Coboara te rog nivelul discutiei ca nu ne cunoastem deloc, daramite de la gradinita.

MeeGo Harmattan

Îmi cer scuze dacă v-am jignit, dar şi eu mă simt jignit când aţi spus că „icoanele” acestui OS hidos sunt asemmănătoare cu cele ale capodoperei Nokia N9 (ţin în mână chiar în acest moment un Nokia N9, şi nu observ nicio asemănare între Harmattan UI/UX şi Tizen UI/UX. Dacă sunteţi amabil să le subliniaţi, aş fi recunoscător.
Dacă ne cunoaştem sau nu de la grădiniţă, va rămâne un mister pentru dumneavaostră.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail