Primul Galaxy Note intra si el in rand cu lumea

Primul Galaxy Note intra si el in rand cu lumea
10:28 19.02.2013

Samsung este renumit pentru eforturile pe care le face sa-si actualizeze aparatele si primul Galaxy Note nu este o exceptie de la regula.

Samsung galaxy note android 4.1.2 Jelly Bean

Asteptarea s-a terminat si primul dispozitiv care a ridicat intrebarea ,,Is it a phone, is it a tablet?” (E un telefon, e o tableta?) trece la Android Jelly Bean. Un smartphone inca puternic, primul Galaxy Note asteapta de mult sa primeasca update-ul la Android 4.1.2.

Disponibil pentru instalare atat prin Samsung Kyes cat si prin OTA (Over The Air), update-ul de Android Jelly Bean aduce in actualitate primul phablet. In plus, cu functiile noi, primul Galaxy Note se apropie destul de tare de cel de al doilea Note. Acum, vechiul terminal primeste noua interfata Nature UX, o tema preinstalata atat pe Galaxy S3 cat si pe Note 2. De acum inainte, primul Note suporta Page Buddy, Smart Rotation, Google Now si rularea de aplicatii in Multi-Window.

In cazul in care update-ul nu este inca disponibil pentru voi, mai asteptati o zi doua sau incercati sa-l instalati prin intermediul unui PC, mai degraba decat prin WiFi.