Jelly Bean pe Galaxy Note e mai aproape decat ne asteptam

Jelly Bean pe Galaxy Note e mai aproape decat ne asteptam

La mai bine de o luna dupa ce Samsung a promis ca va aduce pe primul Galaxy Note update-ul de Android Jelly Bean, promisiunea respectiva primeste si o data de indeplinire.

galaxy note jelly bean update

Posesorii primului Samsung Galaxy Note au sperat ca nu vor fi neglijati cand vine vorba de cea mai noua versiune de Android. Avand in vedere configuratia hardware a terminalului, era evident ca problema nu tinea de smartphone ci de Samsung. Din fericire compania sud coreeana aproape ca facut publica o data de lansare pentru respectivul update.

Pe un website apartinand Samsung Ucraina au fost publicate zilele trecute mai multe date referitoare la update-ul unor gadgeturi ale companiei sud coreene. Primul pe respectiva lista a fost Galaxy Note cu data de 1 martie, urmat indeaproape de 2 tablete. Aparent, Galaxy Tab 7.0 va primi update-ul la Jelly Bean pe 22 februarie, in timp ce Galaxy Tab 8.9 ar fi trebuit sa  inceapa sa primeasca update-ul la Android 4.1 din 24 ianuarie.

Desi aceste date nu trebuie neaparat sa reflecte toate terminalele de pe piata, sunt mari sanse ca terminale Galaxy Note deblocate de retea sa faca trecerea la Jelly Bean in urmatoarea luna.