Pressy readuce un buton hardware pe Androide

, 30 Aug, 11:00

Daca va era dor de perioada in care aveati un buton fizic pe , Pressy va transforma mufa de casti intr-unul.

pressy android buton fizic

Exceptand butoanele de volum si butonul de power, cu Android nu mai vin cu butoane fizice pe carcasa. In locul unui buton de ,,home”, producatorii de de smartphone-uri preferea sa integreze un buton dedicat, de tipul „apasa aici„, pentru declansarea capturii foto/video.

Daca va este dor de un astfel de buton, solutia vine sub forma unui proiect de Kickstarter cu numele de Pressy. Inserabil in locul mufei de casti, micutul gadget integreaza un buton multifunctional pe care il puteti programa prin intermediul aplicatiei omonime din Google Play sa faca tot ce va doriti. Desi renuntati la posibilitatea utilizarii castilor cu fir, este interesant sa puteti apela aplicatia preferata, sa initiati un apel catre un contact favorit sau sa inchideti un apel printr-un simplu buton.

Primele dispozitive Pressy vor fi livrate incepand cu luna martie 2014 la pretul de 17 dolari bucata. Daca va doriti unul, mai aveti 45 de zile sa mergeti pe Kickstarter pentru a face angajamentul. In ceea ce priveste suma necesara ca produsul sa se materializeze, la momentul redactarii acestui material atinsese deja 100.000 de dolari, cu mult peste cei 40.000 de dolari de care aveau nevoie creatorii pentru a incepe productia.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail