Polaroid iM1836 este un nou aparat foto performant cu Android

Polaroid iM1836 este un nou aparat foto performant cu Android

Incercand sa intre pe piata de aparate foto serioase cu lentile interschimbabile, au lansat oficial noul iM1836.

polaroid im436 micro fourt thirds dslr foto lansare

Polaroid a trecut prin mai multe tranzitii in ultimii ani, dar acele evenimente se pare ca nu stat, intr-un fel sau altul, in calea succesului. Din acest motiv, la cateva luni dupa ce compania a anuntat modelul Polaroid iM1836 la CES, acum a decis sa-l si lanseze oficial pentru a putea fi achizitionat.

Camera Polaroid iM1836 de mai sus este de tip MFT – Micro Four Thirds adresata segmentului entry level cu lentile interschimbabile. , aceasta creatie se incadreaza in categoria modelelor accesibile, in comparatie cu aparate din aceeasi gama de la Sony, Samsung sau Nikon. Anuntata initial cu un pret de aproximativ 400 de dolari, iM1836 poate fi achizitionata acum de pe Amazon.com la doar 299 dolari, mai ieftina cu 100 de dolari decat aproximase initial producatorul.

In ceea ce priveste specificatiile, merita retinut in primul rand ca vorbim de o camera foto cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, trasatura care-i acorda un nivel sporit de trainicie. In plus, le face mult mai facila sarcina dezvoltatorilor de a implementa functii noi prin intermediul actualizarilor de software sau prin aplicatii terte. Partea de captura este asigurata de un senzor de 18,1 megapixeli, in timp ce partea de configurare se realizeaza prin intermediul unui panou sensibil la atingere de 3,5 inci. Este capabila de captura video Full HD 1080p. Vine atat cu Bluetooth, cat si cu WiFi, iar kitul standard include un obiectiv 10-30 milimetri.

Pentru ca nu putea lipsi un pic de marketing pompos, aparent noua camera Polaroid iM1836 genereaza imagini de ,,calitate DSLR”. Problema este ca dupa ce Polaroid a fost vanduta si cumparata pe bucati de cateva ori in ultimi 10 – 20 de ani, eu personal am o reticenta fata de acest brand. Ramane sa vedem daca primele review-uri vor confirma ca este vorba de un produs competitiv.

Citește și: