15 mai 2013 | 13:00

Polaroid incearca sa iasa in fata cu o camera subacvatica, XS80

ACTUALITATE
Polaroid incearca sa iasa in fata cu o camera subacvatica, XS80

Cu lansarile si anunturile din ultimul an, este din ce in ce mai evident ca , doar se reinventeaza.

Polaroid XS80 camera rezistent la apa

Cu un trecut innobilat de camerele foto instant, Polaroid demonstreaza din ce in ce mai mult ca perioadei in care traim. Ba mai mult, reuseste sa anunte si sa lanseze produse, in domenii complet noi de activitate.

Dupa ce si-a incercat norocul cu o pereche de ochelari promovati de Lady Gaga, cu numele de GL 20, Polaroid produce acum camere subacvatice. Polaroid XS80 este numele unei camere rezistente la intemperii, trasatura evidenta de la prima vedere. Este capabila sa filmeze de la o banala rezolutie VGA pana la 720p si 1080p (Full HD), in functie de preferinte. Pana la aproximativ 9 metri sub apa nu ar trebui sa intampinati nici un fel de probleme in a captura experientele de scufundare. Daca sunteti mai degraba amator de capturi statice, senzorul integrat este perfect pentru imagini la 3, 5 sau 16 megapixeli. Nu trebuie neglijat nici campul vizual de 120 de grade, un atu semnificativ in cazul in care vreti sa imortalizati o suprafata cat mai mare de la o distanta mica. Un alt detaliu care atrage atentia este dat de un accelerometru integrat pentru auto-rotatie. Acesta este responsabil pentru ca voi sa nu capturati niciodata secvente video cu capul in jos. Nu lipseste nici partea de stabilizare optica pentru filme fara tremurat. Pentru stocare puteti folosi carduri de SD de pana la 32GB.

Daca va incanta si vreti sa puneti mana pe ea, cu un pic de noroc ar trebui sa o achizitionati la un pret similar cu cel din SUA, de doar 130 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele