16 aug. 2013 | 11:45

Plants vs. Zombies 2 a fost lansat global pe iOS [+VIDEO]

ACTUALITATE
Plants vs. Zombies 2 a fost lansat global pe iOS [+VIDEO]

Dupa aproximativ o luna de teste de stabilitate desfasurate pe in Australia, popularul joc e disponibil global.

pvz2 plants vs zombies 2

Pentru a preveni eventualele probleme care ar putea aparea cand un joc are o componenta semnificativa online, noul titlu al celor de la a fost lansat, la data promisa de 18 iulie, doar prin intermediul magazinului virtual de aplicatii din Australia.

Aproximativ o luna mai tarziu, unul dintre cele mai asteptate jocuri de mobil de anul acesta ajunge si pe toate celelalte AppStore-uri, dar exclusiv pe iDevice-uri. Dupa spusele creatorilor, in acest rastimp s-au verificat intens salvarile cross-device, care va permit sa incepeti un joc pe un iPad si sa-l continuati pe orice alt iDevice fara a pierde realizarile. Aceasta functie este rezultatul direct al faptului ca sunteti obligat in momentul in care intrati prima oara in joc sa va faceti un nume de utilizator pe care sa-l utilizati pe unul sau mai multe iDevice-uri pe care aveti jocul instalat.

Cu numele complet Plants vs. Zombies 2: It’s About Time, acest joc a fost publicat de EA Games. Desi pare un pic greu de inteles decizia producatorului de a nu lansa noul PvZ si pe Android, aceasta nu este decat o dovada in plus a faptului ca utilizatorii de iOS sunt mai dispusi sa cheltuiasca bani pe achizitii in-app. In definitiv, Plants vs. Zombies 2 este un joc de tip freemium. Ca urmare, chiar daca nu va costa nimic sa-l instalati si chiar sa-l terminati, veti primi numeroase beneficii daca nu veti rezista tentatiei de a cheltui bani reali pe obiecte virtuale.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele