Lansarea Plants VS Zombies 2 este amanata

Lansarea Plants VS Zombies 2 este amanata

Din motive mai mult sau mai putin justificate, unul din jocurile pe care l-am asteptat cu entuziasm,   a fost amanat.

popcap pvz 2 plants vs zombies 2 delay

Cel de al doilea joc din seria pe 18 iulie si, din pacate, cei de la PopCap tocmai au anuntat ca lansarea jocului va fi amanata. Este vorba de PvZ 2, un titlu pe care si daca nu sunteti fani ai acestui tip de joc, tot il apreciati.

Cand te-ai fi asteptat mai putin, prin intermediul contului oficial de Twitter al dezvoltatorului, acesta a profitat de ocazie pentru a afirma ca jocul nu va fi lansat conform programarii initiale. Aruncand o scuza destul de previzibila, gen ,,Ne asiguram ca jocul se va ridica la standardele utilizatorilor nostri”, PopCap a rezistat cu grija unui val exploziv de reprosuri.

Din motive necunoscute, Plants VS Zombies 2, atat initial cat si acum, a fost planificat sa fie comercializat exclusiv pe iDevice-uri. Desi aceasta situatie este una temporara, frustrarea este destul de mare atat pentru jucatori, cat si pentru creatorii jocului. Pentru ca vorbim de un produs contra cost care ar trebui sa aduca sume semnificative de bani in vistierie, ar fi absurd ca in cateva saptamani, maxim cateva luni acelasi titlu sa nu ajunga si pe alte platforme decat cele detinute de Apple. Sper sa nu ma insel si sa vedem cat mai repede in AppStore acest Tower Defense, nu de alta dar ard de nerabdare sa mai traiesc experienta dependentei de un titlu pentru cateva ore sau cateva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: