Path, Flipboard, Hipstamatic si Vine ajung, in sfarsit, pe Windows Phone 8

Path, Flipboard, Hipstamatic si Vine ajung, in sfarsit, pe Windows Phone 8

In cadrul evenimentului de lansare pentru noul Lumia 1020, am aflat si detalii legate de lansarea Path, , Hipstamatic si Vine pe WP8.Path Flipboard Vine Hipstamatic

Imi doresc enorm ca cele mai multe aplicatii pe care le indragim sa fie disponibile printr-o interfata similara pe toate dispozitivele portabile, indiferent de sistemul de operare. In parte, si datorita eforturilor financiare ale Microsoft, acest lucru este foarte probabil sa se intample. In cadrul evenimentului de lansare a noului varf de gama Lumia 1020, pe scena s-au perindat in egala masura personalitati din cadrul Microsoft si din conducerea Nokia. Pentru ca nu puteau vorbi doar de lansarea unor produse hardware noi, cu aceasta ocazie am aflat si detalii despre cateva noutati destinate tuturor utilizatorilor de WP8.

Este vorba de o serie de aplicatii pe care utilizatorii de iOS si Android le au de mult timp in magazinele virtuale. Tot acum, am aflat ca Windows Phone Store gazduieste nu mai putin de 165.000 de aplicatii.

, o aplicatie lansata de Twitter pe iOS in luna ianuarie a acestui an, a ajuns pe Google Play in aprilie. Pentru ca posibilitatea de a imortaliza un clip de 6 secunde se pare ca este o comoditate pe care foarte multi si-o doresc, in curand populara aplicatie din spate va fi si in Windows Phone Store. Flipboard este un alt exemplu care, cel mai probabil, va ajunge in magazinul virtual al celor de la Microsoft in cateva zile cu unicul scop de a agrega stiri din toate partile. Aplicatia Path este in aceeasi situatie si se apropie destul de mult de o lansare informala in versiune Windows Phone 8.

Ultima de pe lista de noi aditii aduse ecosistemului de aplicatii pentru terminale cu WP8 este Hipstamatic. Printre altele, aceasta va permite sa urcati imagini pe Instagram printr-un canal oficial. Din pacate, inainte sa fie disponibila pentru toti internautii amatori de Windows Phone, Hipstamatic se va rezuma la a veni pe piata preinstalata pe fiecare terminal Lumia 1020, incepand cu 26  iulie, data de lansare a urmatorului varf de gama de la Nokia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: