Vine primeste un update necesar pe Android

, 24 Iun, 11:00

Presiunea pe dezvoltatorii Vine a crescut semnificativ in ultima saptamana de la , un serviciu al celor de la Facebook.

vine update on android

Incercand probabil sa fie cat mai eficienti in a nu-si pierde utilizatorii in fata , dezvoltatorii Vine se vor grabi mult mai tare de acum inainte sa-si actualizeze aplicatiile mobile. In definitiv, daca de pe terminalele cu iOS si Android este urcat continutul pe Vine, de calitatea acestor aplicatii depinde viitorul serviciului.

Cel mai recent update il primesc utilizatorii de terminale cu Android. Desi este un update de functionalitatea pe care posesori de iPhone il aveau deja, acest aspect nu face decat sa-i sporeasca importanta. Din acest moment, daca va manifestati talentul in realizarea unor clipuri de sase secunde prin intermediul unui terminal bazat pe sistemul de operare al celor de la Google, va puteti bucura de cateva functii noi. In primul rand, in sfarsit puteti urca mini clipurile pe Facebook dupa ce le-ati capturat. In al doilea rand, puteti cauta clipuri interesante  pe care sa le vizionati sau sa le impartasiti cu prietenii prin intermediul unor tag-uri sau al numelui utilizatorilor care le-au urcat online. Ca un mic bonus, a fost sporita semnificativ calitatea clipului final si a fost micsorat timpul de procesare.

In mod evident, momentan, cei de la Instagram castiga cursa dintre serviciile de captura de clipuri scurte. Ramane sa vedem daca cei de la Twitter vor reinventa radical serviciul pentru a concura mai indeaproape cu Facebook sau il vor lasa in aceeasi forma.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail